Zoek

Team

Meet the team!

Henk

Manager
Ik ben Henk en werk als Fitness instructeur, Personal trainer en Manager bij Profit.

Iwan

Fitness instructeur
Ik ben Iwan en werk als fitness Instructeur, Voedingscoach en Personal trainer bij Profit.

Reza

Fitness instructeur
Mijn naam is Reza en ik werk als fitness instructeur en personal trainer bij Profit.

Dane

Fitness instructeur
Ik ben Dane en ik werk als fitness Instructeur bij Profitleek.

Remco Bouman

Fitness instructeur
Mijn naam is Remco Bouman. Sinds 2023 werk ik bij ProFit Leek als fitnessinstructeur.

Remco ter Veld

Personal trainer
Mijn naam is Remco ter Veld, ik werk als personal trainer bij ProfitLeek.

Katharina

Fitness instructrice
Hi! ✨ Ik ben Katharina (27) en woon in Drachten. Als gepassioneerde sportliefhebber en afgestudeerde Toegepast Psycholoog ben ik begonnen als allround medewerker bij Profit Leek. Gedurende de afgelopen jaren heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in het begeleiden van individuen en groepen. Mijn sterke communicatieve vaardigheden stellen me in staat om effectief te motiveren en ondersteunen, en ik ben goed in staat om aan te passen aan de behoeften en niveaus van verschillende cliënten/klanten. Daarnaast heb ik zelf ook een enorme ontwikkeling doorgemaakt wat betreft lichamelijke en mentale gezondheid. Sinds januari 2023 ben ik zes dagen in de week te vinden in de sportschool. Ik werk vanuit een toewijding aan een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Ik ben ervan overtuigd dat een gezonde leefstijl meer is dan alleen fysieke gezondheid; het omvat ook mentaal welzijn en voedingsbalans. Hierdoor ben ik in staat om cliënten niet alleen te ondersteunen bij hun training, maar ook bij het opstellen van een gepersonaliseerd plan dat aansluit bij hun specifieke doelen en behoeften die zij op een duurzame manier zelfstandig kunnen voortzetten in de toekomst. Hierbij combineer ik de kennis die ik tijdens mijn studie/werk heb opgedaan met de ervaringen uit mijn eigen 'transitie'.

Romee

Groepsles instructrice
Mijn naam is Romee. Sinds 2019 werk ik bij ProFit Leek als Groepslesinstructrice en verzorg ik de Pole fitness.

Daan

Stagiair
Ik ben Daan en ik ben groepslesinstructeur bij Profitleek. Daarnaast doe ik een stage bij ProFitLeek vanuit het Alfa-college sport en bewegen.

Cid

Stagiair
Ik ben Cid en ik ben groepslesinstructeur bij Profitleek. Daarnaast doe ik een stage bij ProFitLeek vanuit het Alfa-college sport en bewegen.