Zoek

Personal Trainer Leek

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Leek?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of je net begint met trainen of juist dat extra duwtje in je rug nodig hebt om je doelen te behalen. Bij ons werk je aan je persoonlijke fitnessdoelen met één-op-één begeleiding van je eigen personal trainer in Leek. Afvallen, sterker worden, conditie opbouwen of een mooie sportieve uitdaging, wat je doel ook is jullie werken samen intensief aan een speciaal opgesteld trainingsschema. Bij ProFit Leek krijg je de juiste persoonlijke begeleiding die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. Met een Personal Trainer sta je er niet alleen voor!

Voordelen van Personal Training in Leek:

  • Sneller resultaat
  • Verschillende trainingen
  • Meer kans op succes
  • Voorkomt blessures
  • Individueel opgesteld voedingsschema

Vraag gerust naar meer informatie over Personal Training in Leek of het inplannen van een coaching sessie! En ontdek hoe het is om te sporten met een personal trainer bij ProFit Leek.

 

Small Group Training bij ProFit Leek

Wil je graag trainen met een groepje vrienden of kennissen maar komen de tijden van specifieke groepen je slecht uit? Ook voor small group training onder begeleiding van een gediplomeerde personal trainer kan je bij ons terecht. Voor €60,- totaal per training kunnen jullie een les reserveren in ons fitnesscentrum op het moment dat jullie uitkomt. Opgave is  vier tot zes deelnemers.

 

Fitness met op maat gemaakte trainingsschema’s

Het is van belang dat je zowel met conditietrainingen als met spieroefeningen goede begeleiding krijgt. Bij ons kun je terecht voor op maat gemaakte trainingsschema’s. Vraag onze fitness instructeurs, zij helpen je graag.

 

Heb je klachten met spieren/gewrichten of je gezondheid in het algemeen? Dan kunnen wij je helpen om hier op een verantwoorde manier mee te trainen.

Vraag hier je gratis proefles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Heb je ervaring met fitness?*
Ik wil graag langskomen op
MM slash DD slash JJJJ
Tijd
:
Benodigdheden bij het sporten
Sportkleding, schone sportschoenen, Handdoek en bidon of flesje water
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.