Search

Fitness Leek

Fitness in Leek

Fitness in Leek, wil jij daar ook mee beginnen? Kom dan eens een kijkje nemen bij ProFit, een gezellige kleinschalige sportschool waar verschillende faciliteiten aangeboden worden. Alle spiergroepen kunnen op onze apparaten getraind worden, ideaal om je persoonlijke doelen te behalen.

Iedereen heeft een eigen motivatie om te fitnessen. Zowel met conditietraining als met spieroefeningen is het van belang dat je de juiste begeleiding krijgt. Het fitness team van ProFit staat 7 dagen in de week voor je klaar om jou te begeleiden bij je sportieve doelen.

 

Waarom fitnessen bij ProFit in Leek?

  • Voordelige abonnementen
  • Kleinschalige sportschool, met een fijne sfeer
  • Voor weinig geld uitgebreid fitnessen
  • Goede begeleiding aanwezig
  • Verschillende groepslessen

 

Bedrijfsfitness bij ProFit Leek

Met het hele bedrijf voordelig fitnessen bij ProFit in Leek? Dat kan! Eén van de voordelen is dat het je 37-52% abonnementsgeld scheelt en daarnaast is het abonnement al vanaf 1 personeelslid mogelijk. Een bedrijfsfitness-abonnement is al vanaf €8,00 per maand verkrijgbaar.

Zo kun je lekker voordelig aan je gezondheid werken. Informeer bij de balie naar de mogelijkheden (zowel werkgever als werknemer).

Kom gerust een keer langs en ervaar zelf of fitness bij ProFit in Leek bij jou past. En ben je overtuigd? Schrijf je dan in via het online aanmeldformulier of bij de balie.

 

Vraag hier je gratis proefles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Heb je ervaring met fitness?*
Ik wil graag langskomen op
MM slash DD slash JJJJ
Tijd
:
Benodigdheden bij het sporten
Sportkleding, schone sportschoenen, Handdoek en bidon of flesje water
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.