Selecteer een pagina

Fitness onder begeleiding

Fitness met op maat gemaakte trainingsschema´s
Het is van belang dat je zowel met conditietrainingen als met spieroefeningen goede begeleiding krijgt. Bij ons kunt je terecht voor op maat gemaakte trainingsschema’s. Vraag naar Iwan, Mervyn of Henk, zij willen je graag helpen met het behalen van je persoonlijke doelen!

Heb je klachten met spieren/gewrichten of je gezondheid in het algemeen? Dan kunnen wij je helpen om hier op een verantwoorde manier mee te trainen.

Personal training

Door middel van Personal Trainer ga je samen met je trainer werken aan je persoonlijke fitnessdoelen. Met 1 op 1 begeleiding werken jullie samen intensief aan het speciaal opgestelde trainingsschema, afgesteld op jouw eigen doelen. Door de persoonlijke begeleiding en aandacht van een Personal Trainer behaal je sneller doelen en zie je sneller resultaat. Met een Personal Trainer sta je er niet alleen voor.

Voordelen van Personal Training:

  • sneller resultaat
  • verschillende trainingen
  • meer kans op succes
  • minder kans op blessures
  • meer kans op resultaat door individueel opgesteld voedingsschema

Vraag gerust naar meer informatie over Personal Training of het inplannen van een coaching sessie!

Openingstijden fitness

maandag t/m vrijdag
08.30 – 21.30 uur

zaterdag en zondag
09.00 – 14.00 uur

Small Group Personal Training

Wilt u graat trainen met een groepje vrienden of kennissen maar komen de tijden van specifieke groepen u slecht uit? Bij ProFit kunt u vanaf nu een Small Group training reserveren onder begeleiding van een gediplomeerde personal trainer. Voor (€60,-totaal) per training kunnen jullie een les reserveren in ons fitnesscentrum of het moment dat het u uitkomt. Opgave 4 tot 6 deelnemers.

Info via Henk Feitsma 0594 857 047 of
algemeen@profitleek.nl

Kom ook sporten bij ProFit Leek!

een uitdaging voor jong en oud