Selecteer een pagina
Henk

Ik ben Henk en werk als Fitness instructeur, Personal trainer en Manager bij Profit.

Al vanaf jongs af aan ben ik actief met sport bezig. Ruim 10 jaar lang heb ik fanatiek aan turnen gedaan, en op mijn negentiende kwam ik via mijn opleiding in contact met fitness. Ik ben toen gestopt met turnen en heb mij volledig op fitness gericht. Sindsdien is mijn interesse in deze sport snel gegroeid. Binnen een jaar kreeg ik een baan aangeboden in de sportschool waar ik stage liep.

Op mijn 22e ben ik mij gaan voorbereiden op naturel bodybuilding wedstrijden (Dit is bodybuilding zonder anabole steroïden en dergelijke verboden middelen). Naar mijn idee is dit de ultieme sport naar een gezond en perfect uitziend lichaam. Bovendien heb ik door deel te nemen aan naturel bodybuilding wedstrijden erg veel geleerd over voeding en fitness.
De kennis die ik heb opgedaan over voeding en fitness wil ik graag overbrengen aan andere mensen die streven naar een sterk en gezond lichaam.

Ik ben Iwan en werk als fitness Instructeur, Voedingscoach en Personal trainer bij Profit.

Ik ben begonnen op mijn 17e met krachttraining en van daar uit is mijn passie voor fitness gaan groeien. Na enkele jaren trainen en gezond eten had ik al flinke progressie gemaakt in mijn doel naar een gezond en fit uiterlijk. Toen heb ik besloten om er iets mee te gaan doen. Ik ging naar het Alfa College waar ik mijn fitness instructeursdiploma heb behaald. Al snel vond ik een baan als fitness instructeur in Hoogezand.

Nadat ik mijn instructeursdiploma heb behaald, heb ik besloten om een iets andere weg in te slaan. Daarom ben ik de opleiding voedingsleer begonnen. Dit sluit mooi aan op de fitness opleiding, want sport en voeding gaan hand in hand. Met voedingsleer heb ik onder andere geleerd hoe je mensen helpt afvallen op een gezonde manier met afwisselende voeding.
Het was een zeer interessante opleiding waar ik veel van geleerd heb. Ik hoop nu dat ik deze kennis kan overdragen aan anderen en mensen kan helpen hun ideale gewicht te bereiken.

Mervyn

Ik ben Mervyn en werk als Fitness instructeur en Personal Trainer bij Profit.

Al sinds ik jong ben hield ik ervan om te sporten en op het VMBO wist ik al gauw wat ik wilde worden en dat is Personal Trainer zijn. Dat is wat ik met alle liefde doe en met heel veel plezier. Ik heb daarvoor mijn Fitness A en B behaald en het MBO Alfa College Sport en Bewegen afgerond.

Zelf hou ik veel van Dansen en heb ik altijd aan Hip Hop gedaan. Daarnaast train ik zelf in de sportschool, en hou ik van sociaal zijn. Ik hou er dus van om gezellig met mensen te praten en ben ik absoluut een luistert oor en kunnen mensen mij volledig vertrouwen.

Als Personal Training, ben ik zeer gefocust op hoe ik mijn klanten het beste kan helpen. Is dat met voeding dan geef ik advies over hoe je dat kunt aanpassen en gaat het nou over een bepaald trainingsdoel dan maak ik een training die gebaseerd is op dat doel. Samen gaan we er wat van maken, want je hoeft het niet alleen te doen!

Ik ben Bas. Mijn passie voor de sport Fitness deel ik graag met de Mensen om hun te helpen bij hun gezondheid.

Ik vind het belangrijk dat je met plezier sport en een sportschema hebt op jou wens.
Niks moet alles mag!! Ik let veel op techniek en probeer te zorgen dat mensen de juiste spier aanspannen bij de juiste oefening.
Zelf doe ik ook Groepslessen zoals onder andere Bokszaktraining en Buikspierkwartier. Bij deze groepslessen probeer ik er voor te zorgen dat mensen met plezier, Passie en bezig zijn met samen werken.

Ik ben bezig met de opleiding Alfa college sport en Bewegen en wil ik graag richting Personal Trainer en Bewegingsagoog.

Met mensen werken is mijn ding en aansturen op techniek. En daarom ben ik Fitness instructeur bij Fitnesscentrum Profit Leek en Ik sta graag voor u klaar!

Mick
Hoi, mijn naam is Mick van Sloten. Ik ben het nieuwe gezicht onder de instructeurs van Profit.
Ik studeer aan de opleiding ‘’sport en bewegen’’ en vanuit daar ben ik hier gaan stage lopen. U zult mij daardoor misschien al herkennen. Na een schooljaar stage lopen ben ik hier nu sinds kort ook werkzaam. En dit doe ik met enorm veel plezier.

Zelf ben ik al mijn hele leven met sport bezig geweest en de laatste jaren ben ik vooral bezig met gewichtheffen en honkbal.
De kennis en ervaring die ik met de jaren heb opgedaan onder het nom van fitness en gewichtheffen wil ik graag aan anderen overdragen. Mensen die ook het doel hebben om zichzelf te verbeteren en sterker te maken motiveren mij enorm. Ik zet mij dan ook graag in om deze mensen nog verder te helpen hun doelen te behalen.
Ik ben vanuit mijzelf een behulpzaam persoon die graag anderen wil helpen om hun doelen te bereiken en hun hierbij te blijven stimuleren.
Ik ben vanuit mijzelf ook erg gedreven om mij in te inzetten om mijn doel te kunnen bereiken en dit gebruik ik ook graag bij anderen om hun doelen te bereiken.

Ik hoop u snel te ontmoeten bij ons op de sportschool.